Tämä on yhteenveto yksityisyyden suojasta.

Varoitus: Tämä yhteenveto ei ole osa tietosuoja-asiakirjaa eikä ole oikeudellinen dokumentti. Se on vain yksinkertainen viittaus tietosuojakäytäntömme ymmärtämiseen. Voit ymmärtää sen käyttäjäystävällisenä käyttöliittymänä tietosuojaohjeisiimme.

Koska sinun täytyy antaa henkilökohtaisia ​​tietoja, jotta voit käyttää Crowd@Works-profiiliasi, voit:
lukea, muokata tai käyttää omaa tietoa käyttäjätilin rekisteröinnissä.
luoda käyttäjätilin antamalla sähköpostiosoitteesi ja nimesi.

Koska haluamme teidän ymmärtävän, miten Crowd@Work-sivustoa käytetään ja haluamme, että löydät sopivaa työtä tai sopivan ehdokkaan avoimelle paikalle, keräämme muutamia tietoja, kun rekisteröidyt:
Yhteystiedot (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero)
Osoite
CV
Työurahistoria
Yrityksen tiedot
Pätevyydet
Taidot
Viitteistö

Olemme sitoutuneet:
Kuvaamaan, miten tietojasi voidaan käyttää tai jakaa tässä tietosuojaohjeissamme.
Käyttämään kohtuullisia toimenpiteitä pitämään tiedot turvassa.
Emme koskaan myy tietojasi tai jaa sitä kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin.
Jaamme tietojasi vain tietyissä rajoitetuissa tapauksissa, esimerkiksi parantaksemme mahdollisuuttasi löytää työtä/ehdokas avoinna olevaan paikkaan. Sitoudumme noudatettamaan lakia tai suojelemaan sinua ja muita tässä toiminnassa.
Säilytämme tietosi mahdollisimman lyhyen ajan, joka mahdollistaa saada työpaikka sovitusti tai löytää ehdokas avoimelle työpaikalle - säilytämme tietojasi niin, että ne ovat johdonmukaisia ylläpidon ja ymmärtämisen sekä velvoitteittemme lain suhteen.

Muista:
Sisältöä, jota lisäät tai muutat, jonka teet Crowd@Work-sivustolla, on julkisesti ja pysyvästi saataville (kunnes ne poistetaan tai pyydetään poistamaan käyttäjän / tiedon luojan toimesta).
Jos lisäät sisältöä tai teet muutoksia Crowd@Work-sivustoon ilman kirjautumista, tietoja ei voida tallentaa.
Yhteisömme käyttäjät, toimijat ja avustajat on itseohjautuvuus-periaatteella toimiva elin. Tietyt Crowd@Work-sivuston ylläpitäjät käyttävät työkaluja, jotka myöntävät heille rajoitetun pääsyn ei-julkiseen tietoon, jotta he voivat suojata Crowd@Work-sivuston ja valvoa käytäntöjä (oikeutta poistaa tietoja, jotka eivät noudata sovittuja käytäntöjä).
Suojellaksemme Crowd@Work-sivuston ja niiden käyttäjiä jos et hyväksy tätä yksityisyyden suojan käytäntöä, et voi käyttää Crowd@Work-palvelua.